Voorgerechten
Stokbrood met kruidenboter, olijven en knoflookmayonaise
–
Gamba’s in kruidenboter lente-ui met toast
–
Wisselend voorgerecht: Vraag onze bediening!
Hoofdgerechten
Vleesgerechten
Al ons vlees komt van de Marktslager die alleen werkt met vlees van de Groninger Blaarkop
Kogel biefstuk 200 gram
–
Sparerib met chilisaus
–
Rib eye 225 gram
–
Tournedos 200 gram
–
2 persoons staartstuk
–
Alle recepten verkrijgbaar met gebakken champignons en uien + € 2,50
Salades
Vegetarische salade met feta, olijven, pijnboompitten, paprika en tomaatjes (v)
–
Kip salade met kaas, spekjes, aioli en pijnboompitten
–
– Ook verkrijgbaar met –
Biefstuk
–
Tournedos puntjes
–
Visgerechten
Wisselende vis soorten per dag:
Vraag onze bediening!
Alle vlees en visgerechten worden geserveerd met een rijk gevulde salade, roseval-aardappeltjes klaargemaakt in verschillende kruiden, knoflook en gesmolten kaas
Overige gerechten
Raviolo gevuld met spinazie bereidt in een romige saus van gorgonzola walnoten (v)
–
Kindergerechten
Kinderpannenkoek (2e pannenkoek gratis!)
–
Frietjes met frikandel
–
Frietjes met kroket
–
Bovenstaande kan eventueel geserveerd worden met mayonaise en appelmoes
Nagerechten
Speciale koffie
French Coffee
met Grandmarnier of Cointreau
–
Italian Coffee
met Ameretto en slagroom
–
Spanisch Coffee
met Tia Maria en slagroom
–
Irisch Coffee
met Ierse whiskey en slagroom
–
Desserts
Dame Blanche
–
Vanille-ijs met aardbeiensaus
–
Noten karamel coupe
–
Trio van chocoladetaart, ijs en slagroom
–
“Every man meets his Waterloo at last”
Wendell Phillips (1864).
‘Speeches, lectures and letters’, p.274