Voorgerechten

Stokbrood met kruidenboter, olijven en knoflookmayonaise

Gamba’s in kruidenboter lente-ui met toast


Wisselend voorgerecht: Vraag onze bediening!

Hoofdgerechten

Vleesgerechten

Al ons vlees komt van de Marktslager die alleen werkt met vlees van de Groninger Blaarkop

Kogel biefstuk 200 gram

Sparerib met chilisaus

Rib eye 225 gram

Tournedos 200 gram

2 persoons staartstuk


Alle recepten verkrijgbaar met gebakken champignons en uien + € 2,50

Salades

Vegetarische salade met feta, olijven, pijnboompitten, paprika en tomaatjes (v)

Kip salade met kaas, spekjes, aioli en pijnboompitten

 – Ook verkrijgbaar met –

Biefstuk

Tournedos puntjes

Visgerechten

Wisselende vis soorten per dag:
Vraag onze bediening!

Alle vlees en visgerechten worden geserveerd met een rijk gevulde salade, roseval-aardappeltjes klaargemaakt in verschillende kruiden, knoflook en gesmolten kaas

Overige gerechten

Raviolo gevuld met spinazie bereidt in een romige saus van gorgonzola walnoten (v)

Kindergerechten

Kinderpannenkoek (2e pannenkoek gratis!)

Frietjes met frikandel

Frietjes met kroket

Bovenstaande kan eventueel geserveerd worden met mayonaise en appelmoes

Nagerechten

Speciale koffie

French Coffee
met Grandmarnier of Cointreau

Italian Coffee
met Ameretto en slagroom

Spanisch Coffee
met Tia Maria en slagroom

Irisch Coffee
met Ierse whiskey en slagroom

Desserts

Dame Blanche

Vanille-ijs met aardbeiensaus

Noten karamel coupe

Trio van chocoladetaart, ijs en slagroom

“Every man meets his Waterloo at last”

Wendell Phillips (1864).
‘Speeches, lectures and letters’, p.274